Elkészült az ezredik SLS 3D nyomtatásunk


A VARINEX Zrt.-nél 2013 óta alkalmazzuk az SLS, azaz szelektív lézer szinterezés 3D nyomtatási technológiát. Első SLS 3D nyomtatónk, az EOS FORMIGA P 110 már több száz nyomtatáson van túl. Az évek során megbizonyosodtunk róla, hogy ez a gép nem csak kiváló és konzisztens minőségű termékek előállítására képes, de rendkívül megbízható is.

Terméktervező mérnökeink Meinhardt Linda és Pesti Dániel az EOS P396 3D nyomtatóval

Három hónapja kezdte meg működését új SLS gépünk, az EOS P 396. Az új berendezés hatékonysága jóvoltából már rövid határidővel tudunk nagy méretű (akár 340 x 340 x 600 mm) alkatrészeket is gyártani. A technológiának és az alapanyag tulajdonságainak köszönhetően kellően rugalmas, és mégis stabil, mérettartó darabok készülnek. A kész munkadarab fehér színű, felülete csiszolható és jól festhető. Az EOS P 396 nyomtatója a korábbi verziókhoz képest nem csak gyorsabban nyomtat, de alacsonyabb az energiafelhasználása is, így igen költséghatékony.

Elkészült az ezredik SLS 3D nyomtatás az EOS Formiga berendezéseinken.

Az utóbbi időben a két ipari 3D nyomtató párhuzamos üzemeltetésével teljesíthettük megrendelőink egyedi kéréseit. A mai napon lehettünk szemtanúi, ahogyan elkészült az ezredik SLS gyártás.

Ha felkeltette érdeklődését a cikk, tudjon meg többet az EOS P396 3D nyomtatóról!
Ajánlatkéréshez és az elérhető legkedvezőbb árért, kattintson az alábbi gombra, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.